Jennifer Love

Jennifer Love min bakgrundshistoria…

Det hela började när jag var liten, jag älskade musik från första stund! När jag slutade med napp fick jag en gitarr, gick på pianolektioner och dansklasser…Showade, spexade, sjöng, dansade, klädde ut mig i allt glitter och klackskor jag hittade och hade uppträdanden hemma för släkt och vänner…

Samlade på vinylskivor som liten och hängde ALLTID i Dj-båset på skolfester och ungdomsfester…

Varje sommarlov som tonåring i Barcelona började jag gå på klubbar och förälskade mig i klubbkulturen och housemusiken…Det var något fängslande och ”magiskt” över det!

Men det var först i tjugo års åldern som jag hittade min ”GREJ” och föll pladask för Dj-yrket. Tack vare att jag fick chansen att gå en Dj-utbildning på HUVUDSTADENS DJ-UTBILDNING via Micke Becker som då drev SPY BAR…Började lite där sedan rullade det på…

2014 ville jag utvecklas ännu mer och jag  gick en musikproduktionsutbildning på AP-ACADEMY…

Referenser: Har spelat på klubbar i Europa, Mellanöstern och Asien. Några av de största spelningar var på Pacha i Spanien och Fashion-Tv som sändes internationellt för en halv miljon tittare. Släppt en mixskiva (God is a Djane Vol. 1) och producerat mixtapes till hundratals internationella radiostationer. Släppt egen musik och är en del av Dj/Producent duon Catfight. Jobbat på radio 105,9 The Voice med en egen show ”online party”.
Hemma i Sverige har jag varit resident Dj på Hells kitchen/Suite. Spelat på anrika Café Opera, Berns, Sturecompagniet/V, Ambassadör, PURE och Spy Bar. Varit warm up till bl.a. Boy George och Max Vangeli. Har spelat på Rockbjörnen, Kristallen, Grammisgalan, Radio 107, 5, The Voice 105, 9, Bindefeldt AB, Volvo, Com Hem, Telenor, 3, AIK, Radisson SAS, Hockey, Titan Television, American express, World Class, Sturebadet, Clarion, Wolksvagen, One Piece, Panos Emporio, MTV etc…

För bokning och info: info@jenniferlove.se


Foto: KGZFOUGSTEDT Make-up/Hår: AIR BRUSH SWEDEN & CITYSTYLISTERNA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply