Jennifer Love

Sister Talk…

Jag har startat en ny podcast tillsammans med Anna Wallberg, Lisa Sjödahl och Nadia Dagelin som kommer handla om just kvinnor  att vi ska våga ta plats och stötta varandra! Vi kommer ta upp olika ämnen både på  ytan och djupet…

Vi har börjat jobba med hela grundkoncept och innehållet och spelat in första avsnittet! Det ska bli så kul att jobba ihop med dessa underbara kvinnor!

I have started a new podcast togheter with Anna Wallberg, Lisa Sjödahl and Nadia Dagelin that will involve just women hood, we think that we should dare to take more place and to support each other! We will speak about  various topics both surface and deep talk …

We have started working with the whole basic concept and content and recorded the first episode! It will be so fun to work together with these wonderful women!
You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply