Jennifer Love

Premiär 1:a avsnittet!

Äntligen är första avsnittet av vår pod cast Sister talk ute…WOW! SÅ roligt, att vi får dela vårt allra första avsnitt med just er!
Scary och kul på samma gång…. 
Första avsnittet…
Nu kör vi,
The Women’s Empowerment Podcast – A group of women working together is a force of nature! Välkommen till en high energy girlpwr podcast för att peppa och stötta alla oss kvinnor på jobbet, i hemmet, på semestern, på helgen, i affären, i nattlivet, privatlivet och i alla andra delar av livet där det behövs – Kom igen, Fight like a Girl!
Du hittar den på: https://aca.st/d30488 

Finally,  the first episode of our pod cast Sister talk out there … WOW! So much fun, we get to share our very first section just for you!

Scary and fun at the same time ….

The first episode …

Here we go,

The Women’s Empowerment Podcast – A group of women working together is a force of nature! Welcome to a High Energy girlpwr podcast to cheer and support all of us women at work, at home, on vacation, at the weekend, in the supermarket, night life, private life and in all other areas of life where it is needed – Come on, Fight Like a Girl! You find it on: https://aca.st/d30488

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply