Jennifer Love

Jennifer Love ❤️


Foto/Photo: Filip Cederholm Make-Up/Hår/Make-up/Hair: Magdalena Moldoveanu Hörlurar/Headphones: RLVNT/Roc By Ronaldo

Jag har en fil kand. i medie- och kommunikationsvetenskap från Stockholms Universitet. Är utbildad inom Dj-yrket, musikproduktion och radiojournalistik. Frilansat inom journalistik och radio, jag gör gärna uppdrag och samarbeten på förfrågan.

Har haft uppdrag som frilansande skribent, föreläsare för ungdomar, presentatör och programledare. Mina uppdragsgivare har varit: Järfälla Lokal-Tv och Radio, The Voice 105,9, Aftonbladet, 24 Music, Gazete.se, Sportguiden och Kingsize.

Haft en radioshow på ”The Voice” ”Online party” Varje Fredag och Lördag under 1,5 år. Och producerat radiomixar till över 150 länder…

Mitt musikintresse har jag haft sedan tidig ålder då jag spelade piano som liten, samlade på vinylskivor och hängde alltid vid Dj-båset på alla discon. Men först när jag var 23 år och gick en Dj-utbildning, det var då jag kände att jag hittat ”hem” och sedan har det utvecklats med en produktionskurs och så har det rullat på…

Har turnerat utomlands, spelat på klubbar i Europa, Mellanöstern och Asien. Några av de största spelningarna var på Pacha i Spanien och Fashion-Tv som sändes internationellt för en halv miljon tittare.

Hemma i Sverige har jag varit resident på Hells kitchen/Suite och Spy Bar. Spelat på Café Opera, Ambassadeur, Sturecompagiet/V, PURE, Berns, Kulturhuset och Stadshuset. Spelat på events för Titan Television, Kristallen, Grammisgalan, Rockbjörnen, The Voice 105,9, Volvo, Wolksvagen, World Class, Telenor, 3, Burn, American Express, Viasat, L`Oréal, Stadium, Com Hem, AIK Hockey, Radio 107, 5, Bindefeldt AB, Tele2, och MTV etc…

Släppt en mixskiva (God is a Djane Vol. 1) Våren 2014 släpptes min första egna singel via Spinn up – I wanna fly, den finns på iTunes, Spotify, Amazon mfl…

2015 föddes Duon Catfight, första singeln Earthbound (låg 1:a på iTunes i Sverige) EP:n Revolution släpptes 1:a juni 2015. Catfight lanserades Worldwide och 2016 släpptes senast Female Revolution och Ain’t from Hollywood.

Sociala medier:

www.facebook.com/jenniferloveofficial

www.soundcloud.com/jenniferloveofficial

www.instagram.com/jenniferloveofficial

Kontakt, Jennifer Love:

info@jenniferlove.se

 

Biography and references: The charismatic Jennifer Love creates a fantastic atmosphere when she plays. She always makes the dancefloor hot with the best tunes and mixes and have a sense of what that suit different audiences without losing her own personal style wich is house and electronic beats. She always delivers a DJ set with energy. She has toured around playing at clubs in Europe, the Middle East and Asia. Some of her biggest gigs were at Pacha in Spain and Fashion TV which aired on Tv internationally for half a million viewers. Released a mix compilation (God is a Djane Vol. 1) and produced mixtapes to hundreds of international radio stations. Released a single I wanna fly and she was also a part of the duo Catfight.

Worked at Radio 105.9 The Voice with her own radio show ”online party”.

Back home in Sweden, she has been resident at Hells kitchen / Suite. Played at the prestigious Café Opera, Berns, Sturecompagniet / V, Ambassador, PURE and Spy Bar. She has been booked at the biggest events: Rockbjörnen, crystal Grammy Awards, Radio 107, 5, The Voice 105, 9, Bindefeldt AB, Volvo, Com Hem, Telenor, 3, AIK Hockey, Titan Television, American Express, World Class,Clarion, Wolksvagen, One Piece, and MTV.

Social media:

Facebook: www.facebook.com/jenniferloveofficial

Soundcloud: www.soundcloud.com/jenniferloveofficial

Instagram: www.instagram.com/jenniferloveofficial

Contact, Jennifer Love:

info@jenniferlove.se

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  hgf
  januari 9, 2020 at 10:04 f m

  When someone writes an article he/she keeps the idea
  of a user in his/her brain that how a user can be aware
  of it. Thus that’s why this piece of writing is
  great. Thanks!

 • Leave a Reply