Jennifer Love

Saltspa och inspelning!


Ta en break och följ med på en liten mini semester Sisters!

Välkommen till avsnittet där vi varvar ner ordentligt efter förra veckans stressiga avsnitt. Vi tar ett avbrott i vardagen och går på @stockholmsaltspa 

En guldgruva för livskraft tillika en salt-oas i hjärtat av Gamla Stan i Stockholm som sägs förbättra den livsviktiga andningen samtidigt som det antiseptiska och ljusa saltet ger energi och själslig styrka när det behövs. Ett ljuvligt Sistertalk på alla sätt och vis. Häng med på minisemester och en liten paus i vardagen!
https://aca.st/f8cf70 — @nadiadagelin @_thestorm_ @lizarizel @annawallberg @blogozine @sistersforsister #stockholmsaltspa #spa #saltspa #sistertalk #podcast #acast #sisterforsisters #blogozine #womenempowerment #wellness #love #health

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply