Jennifer Love

Club etagé

Veckan som varit  har varit fullsmetad med jobb, möten, inspelningar, gig och administration…Der är mycket jobb bakom en spelning! Det är inte så att jag bara tar en USB sticka som har all musik och går dit å trycker på play å så rullar det av sig självt…Jag köper all min musik och uppdaterar nytt hela tiden minst en arbetsdag i v, samt att jag har ett program som heter Rekordbox där man lägger in låt för låt och kan se tonart, basgång, lägga cuepoints, lägga loopar etc…På plats är varje spelning unik och jag går ofta på feeling och jobbar med olika mixtekniker när jag bygger dansgolv och musikmiljöer om det ex inte är en större konsert som festival,  radio el tv där jag exakt vet vad som ska levereras innan! I helgen va jag i Falun och Club etagé det var grymt trevlig, tusen tack och på återseende ?
The passed  week has been full with jobs, meetings, recordings, gigs and administration … There is a lot of work behind a gig! It is not that I just take a USB that has all the music and go over there and press play on as it rolls by itself … I buy all my music and updates new music all the time, and I have a program that called rekordbox where to put the track by track, and can see the key, bassline, adding cuePoints, add loops, etc … Every show is unique and I often go on feeling and working with different mix techniques when I build a dance floor or music environments! I prepare more exactly for major concert festival, radio and TV where I know exactly what will be delivered! This weekend I was in Falun and Club Etage it was nice, thank you very much and see you again ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply