Uncategorized

”Buenas Noches”

BUENAS NOCHES 🌞😎🎼🎧🥁🌴

”Buenas Noches” är konceptet som tar dig till sydligare breddgrader, en show och underhållning med full fokus på musik och rytmer. Känslan av att befinna sig i värmen under palmerna på partyön Ibiza. Musiken är i genren house med influenser av disco, latin, en mix av tunga housebeats och glada melodier.

Kontakt & bokning: info@redlovemusic.com

————————————————————————————————————————-

BUENAS NOCHES 🌞😎🎼🎧🥁🌴

”Buenas Noches” is the concept that takes you to more sophisticated latitudes, a show and entertainment with full focus on music and rhythms. Imagen yourself under the palm trees of the best party island of Ibiza. The music is in the genre house with influences of disco, latin, a mix of heavy housebeats and happy melodies.

Contact & booking: info@redlovemusic.com

p

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply