Uncategorized

REDLOVE MUSIC 2019

REDLOVE MUSIC

[ DJ´S – ARTISTER- EVENT´S – KONCEPT – NÖJESKONSULTATION- MUSIKPRODUKTION – LJUD & LJUS – INSTALLATION ]

Redlove Music har allt till festen, eventet, minglet, konferensen, bröllopet, eller klubben. Vi erbjuder helhetslösningar som gör det smidigt för kunden att både boka nöjen, musikunderhållning och teknik på ett och samma ställe. Vi producerar även musik till reklamfilmer och jinglar till företag.

Med ett brett kontaktnät arbetar vi aktivt med de erfarnaste i nöjesbranschen och bokar allt från Djs, vokalister, violinister, slagverkare, saxofonister, m fl. Vi lägger även stor fokus på vår uthyrningstjänst där vi levererar teknik och installerar ljud och ljus. Istället för att boka och hyra från olika företag, samlar vi allt på samma plats. Vi skräddarsyr efter ert behov.

Vi levererar, sätter kunden och gästerna i fokus samt ser till att ni blir nöjda! Varje tillfälle är unikt och vi arbetar med god service och engagemang för varje uppdrag! Hör av er till oss för mer information, förfrågan, offert och vad vi har att erbjuda just er.

Proffsigt och smidigt, just för att göra det så enkelt för kunden som möjligt.

Kontakt: E-mail info@redlovemusic.com
Webb: www.redlovemusic.com
Tel: 08-38 27 20

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply