Uncategorized

REDLOVE YOGA SESSIONS

”YOGA IS THE DANCE OF EVERY CELL WITH THE MUSIC OF EVERY BREATH THAT CREATES INNER PEACE AND HARMONY”

Musik och Yoga integreras med varandra i ett flow mellan kropp och sinne. Med hjälp av trådlösa hörlurarar mixas musik anpassad efter övningarna och positionerna, du fokuserar inåt och lämnar ute världens yttre brus, stress och press. Klassen är en kombination av lugn meditation och guidad Yoga.

En balans som både skapar Yang energi för aktivitet som frigör lyckohormoner och Yin energi för avkoppling och lugn och ro hormoner. 

Klassen börjar med en kort soundmeditation ”andning och landing” för att sedan gå över i Klassisk Hatha Yoga, kroppsställningar, andningskontroll, styrka, balans och koncentration i fokus. Både liggandes, sittandes och ståendes. ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne och balanserar dessa två energier. Sedan kommer en sekvens av Kundalini shaking som skapar värme och flöde och vi ”shake it off” i takt till musiken. Avslutas med element från Yin Yoga sittandes och liggandes för ”nerkylning”, vila och återhämtning. 

Passar perfekt för företag, möhippor, svensexor, kick-offer och grupper upp till 10-12 personer. Kommer hållas i Stockholm från juni, juli och augusti 2020 utomhus i naturen. Vid regn kommer det finnas en ”reservlokal” men det finns även möjlighet att komma ut till företag och grupper… 

För samarbete, bokning, datum och pris maila: info@redlovemusic.com

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    AffiliateLabz
    februari 25, 2020 at 1:26 f m

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

  • Leave a Reply