Uncategorized

REDLOVE YOGA SESSIONS

”YOGA IS THE DANCE OF EVERY CELL WITH THE MUSIC OF EVERY BREATH THAT CREATES INNER PEACE AND HARMONY”

Musik och Yoga integreras med varandra i ett flow mellan kropp och sinne. Med hjÀlp av trÄdlösa hörlurarar mixas musik anpassad efter övningarna och positionerna, du fokuserar inÄt och lÀmnar ute vÀrldens yttre brus, stress och press. Klassen Àr en kombination av lugn meditation och guidad Yoga.

En balans som bĂ„de skapar Yang energi för aktivitet som frigör lyckohormoner och Yin energi för avkoppling och lugn och ro hormoner. 

Klassen börjar med en kort soundmeditation ”andning och landing” för att sedan gĂ„ över i Klassisk Hatha Yoga, kroppsstĂ€llningar, andningskontroll, styrka, balans och koncentration i fokus. BĂ„de liggandes, sittandes och stĂ„endes. ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder mĂ„ne och balanserar dessa tvĂ„ energier. Sedan kommer en sekvens av Kundalini shaking som skapar vĂ€rme och flöde och vi ”shake it off” i takt till musiken. Avslutas med element frĂ„n Yin Yoga sittandes och liggandes för ”nerkylning”, vila och Ă„terhĂ€mtning. 

Passar perfekt för företag, möhippor, svensexor, kick-offer och grupper upp till 10-12 personer. Kommer hĂ„llas i Stockholm frĂ„n juni, juli och augusti 2020 utomhus i naturen. Vid regn kommer det finnas en ”reservlokal” men det finns Ă€ven möjlighet att komma ut till företag och grupper… 

För samarbete, bokning, datum och pris maila: info@redlovemusic.com

You Might Also Like