Uncategorized

YOGA BY LOPEZ

YOGA BY LOPEZ 🧘‍♀️ ☯️ 💜

Håller i yogaklasser främst inom Hatha och Yin Yoga 6/7 hoppar jag in som ”sommarvikarie” kl 18.30 och håller i en Yogaklass i Yin/Yang Yoga en balans av dessa båda energier av aktivitet och vila X-Force Sthlm Vasastan, man kan gå på passet om man har kort på gymet och även boka plats om man är medlem i Bruce eller Swiftr

Vill ni komma och prova på, maila mig: info@lovebylopez.se 😀 

Jag anpassar klassen efter gruppen och kör väldigt BASIC så alla kan Yoga. De Yogaformerma jag kommer ha klasser i är främst Hatha Yoga och Yin Yoga! Love By Lopez

HATHA YOGA/YANG YOGA

Klassisk Hatha Yoga, kroppsställningar, andningskontroll, styrka, balans och koncentration i fokus. Skapar energi, värme och flöde med de klassika asanas, både liggandes, sittandes och ståendes ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne och balanserar dessa två energier. Denna Yogaform är mer fysisk krävande då det krävs både styrka, balans och fokus därav att jag kallar den Yang Yoga. Denna Yoga är mer aktiv med styrka, balans och fokus ihop med andningen och avslutas med lugnare och avslappnande positioner. Övningarna är kombinerade att samverka mellan sinne och kropp för att skapa balans och välmående.

YIN YOGA

Yin Yoga är terapeutisk och en långsam Yogaform med ställningar liggandes och sittandes som hålls under en längre period i ca 3-5 min ”normalt” – För nybörjare kan det sträcka sig från 45 sekunder till två minuter, mer avancerade utövare kan stanna i en position i fem minuter eller mer. Yin Yoga är stresslindrande på kroppens bindväv, senor, fascia och ligament – med målet att öka cirkulationen i lederna och förbättra mjukheten och släppa spänningar. Den förbättrar också flödet av Qi i kroppen som är den universella livsenergin som finns i allt levande. En mjuk och långsam Yogaform som alla kan utöva. Yin Yogan ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ där vi fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet.

#yoga #hatha #yin #yinyang #xforcetraining #balance #wellness#mindfluncer #mindfulness #reiki #yogagirl #yogabylopez #lovebylopez

You Might Also Like