Uncategorized

ÄR DET HÄR SNART MÖJLIGT?

Är det här snart möjligt?

Vi vet vad som är möjligt, du/ni kan anordna privata tillställningar, dvs med slutet sällskap.

Många arrangerar privata villafester, bröllopsfester, födelsedagskalas eller andra typer av slutna tillställningar men oftast så finns inte tekniken till det, och det är just därför vi på Redlove Music finns, som levererar precis allt ni behöver för att göra en så lyckad privatfest som möjligt!

Vi har fokuserat och investerat i ljud och ljus och inte nog med det, vi har grymma Dj’s till de flesta typ av tillställningar och vi transporterar, installerar och monterar så att ni inte behöver göra någonting, vi samarbetar även med de bästa cateringfirmorna 🍽🥂

Fyller du eller någon år, har något du vill fira eller helt enkelt vill göra det coolaste födelsedagskalaset ever, så tveka inte på att höra av er till oss, vi fixar det 🎉🎉🎉🎉🎉

E-mail: info@redlovemusic.com
Telefon: 08-382720

Vi råder ju naturligtvis att följa restriktionerna under Covid-19. När man har slutna sällskap och privata tillställningar så är det oftast vänner och vänners vänner man bjuder i slutet sällskap, och då är det upp till var och en att använda sunt förnuft och avgöra om man kan närvara!

You Might Also Like