Uncategorized

X FORCE – YOGA

HATHA YOGA på X-Force Sthlm Vasastan Jag hoppar in ibland och håller yogaklasser på gymet, anpassar klassen efter gruppen och kör väldigt BASIC så alla kan Yoga. Endast ett fåtal platser och Covid anpassad klass med städrutiner och gott om avstånd! Gymet följer Folkhälsomyndighetens rekomendationer. Man måste vara fullt frisk och tvätta händerna när man kommer till gymmet och när man går hem. Hålla avstånd och torka av redskap och före och efter användning. Klassisk Hatha Yoga, kroppsställningar, andningskontroll, styrka, balans och koncentration i fokus. Skapar energi, värme och flöde med de klassika asanas, både liggandes, sittandes och ståendes ”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne och balanserar dessa två energier. Denna Yogaform är mer fysisk krävande då det krävs både styrka, balans och fokus därav att jag kallar den Yang Yoga. Denna Yoga är mer aktiv med styrka, balans och fokus ihop med andningen och avslutas med lugnare och avslappnande positioner. Övningarna är kombinerade att samverka mellan sinne och kropp för att skapa balans och välmående. Vill du komma och testa? Maila mig: info@jenniferlove.se

#yoga#hatha#yin#yinyang#xforcetraining#balance#wellness#mindfluncer#mindfulness#reiki#yogagirl#yogabylopez#lovebylopez

You Might Also Like