Uncategorized

DOGGE DOGGELITO

YOYOYOOO CHECK IT!!!!

Fredagen den 19:e Mars så svänger vi om lite på Corona Free Zone och kör ett OLD SCHOOL HIP HOP Session!Vi har bjudit in legenderna Dogge Doggelito och Ayodele Shekoni, och vad dessa två herrar har gemensamt är att de båda va bland de första i Sverige på sina talanger, dvs Dogge va bland de första på rappa på svenska i gruppen ”The Latin Kings” och Dele som han även kallas va en av de första hip hop Djs vi hade i Sverige då genren kom hit och blev stor här på 80-talet.Dogge är våran hedersgäst på Fredag och vi kommer prata om både nya och gamla tider samt få lyssna till lite nya beats! Det kommer bli en fullspäckad afton med massor av skratt och stoj där vad som helst kan hända. Vår vän DIEGO är på nya äventyr, och det kommer ni oxå få ta del av denna fantastiska kväll. DJ Rock Ski som han kallas som dj kommer spinna av ett hett 90-tals Old school hip hop set för oss, och det ser vi fett fram emot.

Ni ser oss som vanligt via våran samarbetspartner WHALEBONE TV https://directory.whalebone.tv/…/old-school-hip-hop…

Mina damer och herrar, hjälp gärna till med att sprida detta genom att ”DELA” LÄNKEN OVAN! Varmt välkomna till Corona Free Zone på Fredag!

❤️

You Might Also Like