Uncategorized

MICKE JULANDER

DJ Micke Julander

Efter 24 år bakom skivspelarna är Micke ett välkänt ansikte i Stockholmsnatten, där han spelade runt på Berns, Södra Teatern, Slakthuset, F12, Mälarpaviljongen mfl. Numera får vi kalla honom Norrlands Micke eftersom han bor i Östersund, så vi är extra glada är att han kommer ner igen till storstan i helgen och gästar Corona Free Zone, räkna med en leverans med kreddig rytmiskt Deep House med en touch av Tech. Festligt va!?

Vi ses den 16:e April som vanligt kl. 19:00-21:00 via Facebook Live på våra kanaler nedan! (Med risk för att bli nedstängda)OBS!!! Se oss via vår fantastiska samarbetspartner ”WHALEBONE” där vi kan se allt ostört!

WHALEBONE: https://directory.whalebone.tv/redlovemusic/micke-julander

HJÄLP OSS ATT DELA & SPRID DETTA SNÄLLA!

You Might Also Like