Uncategorized

MELODIE MC

Vi vill börja med att be om er hjälp, att dela inlägget och sprida att vi försöker göra tillvaron lite roligare nu när krogen stänger så tidigt ! Passa även på att följa oss för att ta del av alla happenings: https://www.facebook.com/redlovemusic

Den 23 April så kommer han hit till oss på CORONA FREE ZONE Melodie MC Uppvuxen i Sundsvall blev han en del av det lokala dansmusik-skivbolaget Sidelake Productions. Under 1993 nådde han stora framgångar med singlar som ”Feel Your Body Movin’, Take me away och Dum Da Dum som kom ut på albumet Northland Wonderland samma år. Musikstilen var den då mycket populära eurodance. Om Melodie MC:s musiksstil har sagts att hans särskiljande drag var framför allt att han rappade i något högre tempot än andra rappare inom genren på den tiden. Året efter en uppföljare till Northland Wonderland kom ut under namnet The Return.Under 1997 återkom Lövgren till musikbranschen med albumet The Ultimate Experience med flera låtar inspelade med discosångaren Jocelyn Brown.Vi sänder Corona Free Zone som vanligt på Fredagar mellan kl. 19:00-21:00 via Facebook Live på våra kanaler nedan! (Med risk för att bli avstängda)

OBS!!! Se oss via vår fantastiska samarbetspartner ”WHALEBONE” där vi kan se allt ostört!

https://directory.whalebone.tv/redlovemusic/melodie-mc

HJÄLP OSS ATT DELA & SPRID DETTA SNÄLLA!

You Might Also Like