Uncategorized

NOVA BECC

Vi vill börja med att be om er hjälp, att dela inlägget och sprida att vi försöker göra tillvaron lite roligare nu när krogen stänger så tidigt ! Passa även på att följa oss även på Instagram för att ta del av alla happenings!

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/redlove_music/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/redlovemusic

NOVA BECC 7:E MAJ PÅ CORONA FREE ZONE

🚫

NOVA BECC Aka Rebecca Petersson, är sångerskan, artisten, låtskrivaren och programledaren som kanske mest är känd som Sveriges bästa partystarter med sin urkraft till röst och utstrålning på scen. Redan som tolvåring har hon arbetat som sångerska och har sedan dess släppt egen popmusik på svenska, turnerat runtom i världen som både körsångerska åt Sveriges artistelit och frontat olika musikaliska projekt, blivit Sveriges mest rutinerade DJ-live sångerska och lånat ut sin röst till bla Disney och Netflix.Hon är känd som programledare och artist med sina DJ live koncept. Kanske är hon (amerikanskt uttryckt) Sveriges bästa party starter? Vi sänder Corona Free Zone som vanligt på Fredagar mellan kl. 19:00-21:00 via Facebook Live på våra kanaler nedan! (Med risk för att bli avstängda)OBS!!! Se oss PROBLEMFRITT via vår fantastiska samarbetspartner ”WHALEBONE” där vi kan se allt ostört!

WHALEBONE: https://directory.whalebone.tv/redlovemusic/nova-becc

HJÄLP OSS ATT DELA & SPRID DETTA FÖR DETTA KOMMER BLI SÅ MAXAT!

DELA DELA DELA DELA DELA !!!!

Tycker ni allt detta vi gör för er varje Fredag är värt något så får ni mer än gärna donera en slant via vårt SWISH Nummer 123 359 0510 och den är öppen dygnet runt!Vi gör detta i brist på jobb under rådande Corona restriktioner och att vi brinner för underhållning och hoppas vi ses i rutan på fredag.

📺

You Might Also Like