Uncategorized

REDLOVE YOGA SESSION

REDLOVE YOGA SESSIONS

❤️

Datum: 10: e JuniTid: 17:30-18.25Plats: X-force, Surbrunnsgatan 14 (Sthlm)Antal platser: 7 st Hur bokar man?Gym-medlemmar, Bruce-medlemmar och Swiftr-medlemmar bokar gratis via hemsidan eller appen, men du kan även kontakta oss och prova på ett gästpass för 180kr inklusive handduk, tillgång till gym och spa. X-Force Sthlm Vasastan

💪

Yogaklassen: En unik upplevelse, vi sammankopplar meditation (mindfulness), pranayamas (andningsövningar) och asanas (yogapositioner) ihop med musiken. Du får låna ett par trädlösa hörlurar under klassen och kommer guidas in ett flöde bortom tid och rum, där kropp, sinne och musik smälter ihop. Silent Disco Sweden

🎧

Klassen har grunden i Hatha yoga och Nada yoga som är ett mycket gammalt indiskt system; det är både ett filosofiskt system och en läkekonst, och en form av yoga. Systemets teoretiska och praktiska aspekter bygger på att hela kosmos och allt som existerar i kosmos, inklusive människan, består av ljudvibrationer, nada. Tanken är att det är ljudenergi i rörelse snarare än materia och partiklar som utgör kosmos byggstenar. Nada yoga kan sägas vara utforskandet av den konkreta och potentiellt kraftfulla inverkan som ljudvibrationer kan utöva på det mänskliga sinnet och medvetandet.Nada yoga-systemet delar in musik i två kategorier: inre musik, anahata, och yttre musik, ahata. Medan den yttre musiken förmedlas till medvetandet via sinnesorgan i form av öronen, i vilka mekanisk energi omvandlas till elektrokemisk energi som sedan hjärnan transformerar till upplevelser av ljud, så är det hjärtchakrat, anahata chakra, som anses svara för mottagandet av den inre musiken.

🎶

Anpassar klassen efter gruppen och den är mjuk och BASIC så alla kan yoga. Endast ett fåtal platser finns, yogamattor finns att låna och vi har gott om utrymme samt hygien/städrutiner före och efter klassen. Kom gärna 10 minuter innan klassen börjar. Man måste vara fullt frisk och tvätta händerna när man kommer till gymmet och när man går hem.Hoppas vi ses!

🧘‍♀️

You Might Also Like