Uncategorized

JENNIFER LOVE

En kort presentation av mig som DJ

🎶
🎧

Spelat som professionell Dj i över 15 år, turnerat utomlands, spelat på klubbar i Europa, Mellanöstern och Asien. Min favoritgenre är HOUSE i alla olika former. Har släppt en singel och en mix compilaton (God is a Djane Vol. 1) Har även jobbat på radio 105,9 (The Voice) med en egen show ”Online Party”. Varit resident på Hells Kitchen, spelat på anrika Café Opera, Berns, Sturecompagniet/V och Spy Bar. Bokats på de största eventen som Rockbjörnen, Kristallen, Grammisgalan, Bindefeldt AB, Volvo, Com Hem, Telenor, 3, American Express, World Class, Redken, Mercedes, H&M, Sturebadet, Clarion, Scandic, Volkswagen, Panos Emporio, SEB, ATG, Resumé och MTV.

Genom musiken förmedlar jag en energi på ett djupare plan som berör. – Where the music flows energy goes….

🎶
✨

GENRE: HITS – LOUNGE – DISCO – CLUB – VOCALS – CLASSICS – ORGANIC – DEEP – JACKIN – LATIN – HOUSE.

Passar på: Nattklubbar – Barer – Restauranger – Hotell Lobbys – Event – Galor – Dagsfester – Bröllop – Födelsedagar – Kickoffer – Privata tillställningar – Festivaler.

Foto: @ivandasilva

📸

Välkommen med din förfrågan! Email: info@redlovemusic.com

Tel: 08-382720

You Might Also Like