Uncategorized

REDLOVE

REDLOVE @redlove_music

❤️
🎶

DJ duon och paret ”REDLOVE” Jennifer Love & Eddy Cabrera aka Redward har över 30 års erfarenhet i Dj & Producentbranschen. Tillsammans kompletterar dem varandra musikmässigt som Yin & Yang. De har båda jobbat med de största evenemangen och klubbarna i Sverige och internationellt. Med teknisk färdighet, känsla för musiken och publiken skapar de en magisk energi när de spelar ihop. Under sommaren 2022 släpps deras första gemensamma singel ”Eddy Cabrera & Jennifer Love feat. Ella Loponte – S.O.S. Todo el mundo (Original Mix)” Denna DJ duo är inget du vill missa.

REDLOVE spelar: HITS – LOUNGE – DISCO -– VOCALS – CLASSICS – ORGANIC – DEEP – JACKIN – LATIN – CLUB – HOUSE – HIP HOP & R’N’B CLASSICS.

REDLOVES musik passar på: Nattklubbar – Barer – Restauranger – Hotell Lobbys – Event – Galor – Dagsfester – Bröllop – Födelsedagar – Kickoffer – Privata tillställningar – Festivaler.

Foto: @ivandasilva

📸

Välkommen med din förfrågan! Email: info@redlovemusic.com

Tel: 08-382720

You Might Also Like