Uncategorized

SPARKLING PARTY

GET READY FOR THE SPARKLING PARTY

💥
💥
💥
💥
💥

Sparkling Souls community launch och Sparkling Party på @glashuset Yacht Club. 28/5 kl 13-kl 17 sen fortsätter kvällen till solnedgången.Det kommer bli en härlig Dj line up och live framträdande med sparkling souls och bling, sköna Ibiza vibar som tar dig till medelhavet. Med bling, musik och härligt mingel. Begränsat antal platser, så säkra din plats!OSA

👉🏻

www.sparklingsouls.se Våga glittra och låt din sparkling soul lysa! Våra fina kläder kommer från Peter Englund – the king of bling. @thepeterenglund @peepsthlm Få 25% i sparkling Souls Party-premiärerbjudande. Mejla info@peterenglund.net Följ oss @malin_nylen @novabecc @mathi2mathi @glashuset @redlove_music @eddycabrera @jenniferloveofficial och dela ditt glitter

✨
✨
✨
✨
✨

#sparklingsoulsunited

You Might Also Like