Uncategorized

PANOS

Grattis Panos Papadopoulos till din nya bok, det ska bli så spännande att läsa den!

📘
🇬🇷

Har känt Panos sedan början av 2000-talet innan jag ens Dj:ade och jobbade som ”reklammodell” för Panos. Panos har alltid haft en passion för det han gör och det är det som är nyckeln till framgång, att våga följa sitt hjärtas röst och att allt är möjligt om man bara vågar att satsa, ibland möts man av hinder och motgångar men att ha drivkraften och passionen som alltid glöder och brinner

🔥
🔥
🔥
🔥
🔥

Att gå bortom gränserna och lyckas med det man aldrig trodde var möjligt, försen man kastar sig ut och GÖR DET!!!! Du är en riktig entreprenör och förebild

😀
❤️

Tack Alexander ErwikErwik Communication som arrangerade detta proffsiga event!

🙏

Tack Peter Englund och Peep Production för stylingen!

👗

Tack @Makeupbyvanna för din artistiska talangen med make upen

✨

Tack för förtroendet med musiken

🎶
🎧

Tack ALLA gäster som förgyllde kvällen med närvaro och energi

😀

Alexandra Pascalidou intervjuade Panos på scenen.

🎤

– Fontana Food som såg till att vi fick njuta av fina grekiska viner och bubbel.- Brygghuset Finn som såg till att Panos egen öl fanns att prova under kvällen.- Betty booth som levererade ett fotobås som många av er testade.- Clear Eyes Sverige och Amphisalt som var med i kvällens presentpåse. Ett stort särskilt tack Nobis Hotel Stockholm för fin hjälp med genomförandet av eventet. Nobis Hotel StockholmDu som vill tipsa andra att köpa boken kan hänvisa till Bokus. Boken finns också tillgänglig på Amazon samt bookdepository.com som fraktar kostnadsfritt över hela världen. Foton: Karina Ljungdahl, Daniel Söderberg & privata bilder

📸

#panosmylife

You Might Also Like