Uncategorized

YOGAFESTIVAL

En musikalisk yogaupplevlese!!! @consciousminds.se

💜
🎶
🧘‍♂️

Yogafestival i arenaformat 20/8 med ca 4000 härliga besökare. För första gången i Sverige förenas yoga med musikaliska upplevelser på en arena ingen mindre än Stockholms Stadion. En yogaupplevelse inte likt någonting annat som hänt i Sverige. Det är en ÄRA för mig att få denna underbara möjlighet att vara med som DJ på Stockholms Stadion och spela på Yogafestivalen i detta arenaformat för er

🎧
🎶

För er som inte vet är jag både DJ och yogalärare/reiki master och musiken förenas med yogans olika energinivåer. Med känsla för både musik och yoga blir det ett underbart sound i klassen Soul Sweat med Sthlm Aligned som kommer ta er in i nya medvetande nivåer

💫

Detta är en klass ni inte får missa!!!@jenniferloveofficial @lovebylopez @redlove_music @jenniealtromondoyoga @fridastarvid@shirindjavidi @aboutyoga @asaengman @lenaengman

Ett fullt program med Stråkar, trummor och DJ:s alla kommer de att förgylla såväl yogaklasser som våra välbehövliga pauser under heldagsfestivalen Conscious Minds. En arena fylld av yoga, fylld av musik, fylld av glädje och full av livet själv. Här och nu…!!Missa inte chansen av att ha varit med första gången det hände !!!Det kommer till och med utlova EUFORI med live akter.

🎤

@loreenofficial @majakristina @wiktoriajohansson @jenniferloveofficial @the_anton_official

#yogafestival#stockholm#yoga#DJ#yogaochlivemusik#stockholmstadion#yogagirl#jenniferlopez#lovebylopez#redlovemusic#urbanyogaretreat#arenayoga#augusti#yogafestival2022#sthlmaligned#yogaistockholm#yogalärare#fridastarvid#naofalyoga#jennieliljefors#lenaengman#asaengman#shirindjavidi#aboutyoga#sheilaarnell#magnusfridh#loreen#wiktoria#antonedwald

You Might Also Like