Uncategorized

GALNA GIGS…

Gigs på galor, fester, events, kick offs invigningar, mingel och hinna sköta två bolag och även ha yogaklasser varje vecka, det är galet mycket nu men är så tacksam för alla uppdrag och samarbeten och att jag valde att följa min passion och inte vad andra tycker el tänker el göra saker som inte känns ”rätt” el där magkänslan säger ”nej”! Ni som känner mig vet också att jag är lite av en perfektionist och vill ha kontroll! På gott och ont när man är egen företagare

😂

Kommer dock behöva ta en liten paus från gigs 30/9-4/10 samt 10/10-17/10 för återhämtning då jag ger så mycket av mig själv och min energi på varje spelning och ska ha tid för jobba på ett nytt spännande projekt och lite ”behind the scenes” och sen tillbaka för fler bokningar/gigs i november/december! Vill ni komma i kontakt med mig för samarbeten el bokningar:

📧

jennifer@redlovemusic.comMake & Style @makeupbyvanaa Outfit @thepeterenglund @peepsthlm Våga följa era hjärtan

❤️
🙏

You Might Also Like