Uncategorized

FULL FART

Hektiska veckor i September med massa bokningar, gigs och uthyrningar…Har själv behövt hoppa in på fler uppdrag än jag tänkt och vart bokad på 😜

Outfit: @thepeterenglund 

Kommer själv inte hinna ta lika många egna gigs i okt/nov då jag kommer behöva jobba mer ”bakom” businessen, admin, va i studion och boka andra mer och satsa på @lovebylopez utveckling och @redlove_music uthyrning och boknings verksamhet! Vi söker nu tekniker, riggare, artister och främst kvinnliga DJ’s.

DM:a gärna vid intresse 🎶🎧

Mitt i allt när det är som mest så har mitt personliga konto och artistsida på FB samt Meta Buisness företagskonto blivit kapat, hackat och taken over samt att de stulit pengar! För tillfället har jag ej FB. Så tills allt är ordnat nås jag här på Insta via DM eller på min jobb Email: info@jenniferlove.se

You Might Also Like