Uncategorized

WORK

Så glad för ert förtroende med musiken och även här som side kick och presentatör av kvällen ihop med konferencieren och magikern @magikerdavidpersson 🪄 @dorward_event_kommunikation 

💙🎤🎧🎶

Gemenskap, kärlek och glädje är det som får mig att fortsätta trots att jag haft lite problem med min hälsa senaste 6 mån men kommer fortsätta göra det som är mitt mission! To work with Frequenzy, Vibration and Energy ✨ 

Jag blir alldeles varm i hjärtat och tack till alla bokare, eventbyråer, gäster, kunder, leverantörer, samarbetspartner & kollegor! Tillsammans skapar vi magiska och minnesvärda stunder ihop! 🫶

Och nu blir det en lite lugnare oktober från egna gigs med mer jobb bakom kulisserna med företagen, andras bokningar, uthyrningar, studiojobb, hålla yoga och projekt men sen november och december är det nästan nu redan fullbokat med gigs och jobbresor 🙏

You Might Also Like